biercadeau

Een biercadeau als verrassing geven.

Wanneer er een persoon jarig is die je goed kent, wil je hem of haar graag verrassen met een mooi en origineel cadeau. Als je weet dat hij of zij een echte bierliefhebber is, kun je hem of haar verrassen met een mooi en origineel biercadeau. Je kunt het laten samenstellen uit unieke biersoorten. Bieren die je overal gemakkelijk kunt kopen, moet je niet in het pakket laten opnemen. Het moeten allemaal speciale en unieke biersoorten zijn.

biercadeau

Voor wie is een biercadeau geschikt?

De bier cadeaus zijn zeer geschikt voor de echte bierliefhebbers. De bierliefhebbers zijn niet geïnteresseerd in de biersoorten van de grote merken. Het moeten hierbij die biersoorten zijn die in kleine brouwerijen worden gebrouwen. De personen die deze biersoorten brouwen, hebben een passie voor hun werk. Ze doen dat met veel zorg en liefde voor het vak. Deze unieke biersoorten zijn alleen bij de brouwerij zelf te koop. Enkele speciale biersoorten zijn Abdij, Faro, Alt en Dortmunde.

De verrassing.

biercadeau

Je kunt een echte bierliefhebber verrassen met een bierpakket. Alle bieren die in het pakket aanwezig zijn, komen uit kleine brouwerijen. Ook moet de verpakking er mooi en opvallend uitzien. Je maakt een bierpakket helemaal origineel door er een digitaal berichtje in te stoppen. Wanneer de bierliefhebber zijn pakket opent, ziet hij naast de verschillende biersoorten ook het digitale berichtje en zal daardoor helemaal verrast zijn. Een bierpakket kun je online bestellen en daarbij is het bij de meeste leveranciers zo dat wanneer je voor 15.00 uur de bestelling plaatst, het de andere dag wordt afgeleverd. Je kunt een echte bierliefhebber niet meer verassen dan het bierpakket bij hem of haar aan de deur af te laten leveren. Je kunt het bij de meeste leveranciers ook zelf ophalen. De persoon die het bierpakket in ontvangst neemt, zal de verschillende biersoorten met smaak opdrinken. Hij of zij kan daar echt gelukkig van worden.