Eigen keuze kerstpakketten: zo maak je deze toch speciaal

Eigen keuze kerstpakketten: zo maak je deze toch speciaal

Als jij de kerstpakketten mag bestellen dit jaar, dan lijken eigen keuze kerstpakketten misschien niet ideaal. Want als jij iedereen de mogelijkheid geeft om zelf te kiezen wat ze willen hebben, dan kan dat overkomen alsof je het jezelf er gemakkelijk van af hebt gemaakt. Je kunt niets bedenken, dus laat je je medewerkers zelf kiezen. Er zijn eigen keuze kerstpakketten te krijgen in allerlei vormen. Vaak krijgen je medewerkers dan een kaart met punten, kunnen ze ergens inloggen en mogen ze zelf een keuze maken uit een lijst met producten. Hier lees je verder over hoe je deze optie wel in je voordeel gebruikt.

Eigen keuze kerstpakketten in je huisstijl

Er zijn webwinkels die je de mogelijkheid geven eigen keuze kerstpakketten uit te laten voeren in je huisstijl. Dat klinkt wat abstract, want je personeel krijgt immers eigenlijk geen kerstpakket? Wat ze doen is om je logo te verwerken op de kaart die je personeel ontvangt en ook op de rest van de correspondentie. Daarbij ontwerpen ze een pagina die ook helemaal in je huisstijl is vormgegeven. Als je personeel daar op terecht komt, dan zien ze duidelijk dat de kaart van jou afkomstig is en dat het bedrijf de moeite heeft gedaan om er iets moois van te maken. Daarbij creëer je een bekende en vertrouwde omgeving en een gevoel van saamhorigheid en trots om voor het bedrijf te werken.

Kies welke artikelen je wilt aanbieden

Een webwinkel voor kerstpakketten heeft vaak een enorm assortiment met opties om uit te kiezen. Daar horen een groot aantal producten bij. Je kunt dus zelf bepalen welke artikelen je aan je personeel aan wilt bieden. Dit geeft je de kans om zelf te bepalen wat je in de eigen keuze kerstpakketten aan wilt bieden. Kies dan voor producten met een thema dat aansluit bij wat jullie doen of wat jullie hebben gepresteerd het afgelopen jaar. Als jullie bijvoorbeeld woningen isoleren, dan kun je eigen keuze kerstpakketten samenstellen die bestaan uit duurzame producten. Of als jullie verzorgingsproducten produceren, dan kun je kiezen voor wellness artikelen.

Wie geef je hoeveel punten?

Door voor eigen keuze kerstpakketten te kiezen, kun je ook zelf bepalen wie je hoeveel punten wilt geven. Zo kun je je stagiaires bijvoorbeeld minder punten geven dan je uitzendkrachten en je vaste medewerkers de meeste punten. Op die manier krijgt iedereen een kerstpakket, maar zorg je wel voor een verschil tussen je eigen mensen en externe medewerkers. Zo kun je ook gift kaarten maken voor klanten, bijvoorbeeld, en hen ook een kleinigheid uit laten kiezen. Je bent volledig vrij in hoe je dit doet.

Een online winkel vinden

Eigen keuze kerstpakketten bestel je het beste bij een webwinkel. Daar is het assortiment van kerstpakketten het grootste en krijg je de meeste opties om het toch speciaal te maken. Op deze manier hoeft een puntenkaart helemaal niet generiek te zijn en geef je je medewerkers toch het gevoel dat ze speciaal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *