Siemens Studioline: Is jouw keuken voorzien van alle gemakken?

We hadden het al eerder over welke keukentrends in 2021 groot zullen zijn, maar hoe zit het met 2022? Met innovatieve keukenmerken die opduiken, zoals Siemens Studioline, en veel innovatieve ontwerp ideeën en slimme wendingen op oude apparaat ontwerpen die te zien zijn in keukenshowrooms in het hele land, zijn er tal van trendy looks en ultramoderne apparaten om uit te kiezen in 2022

Keukeneilanden: dubbele indeling

Groene Doorbladerde Planten Op Keukeneiland

Dubbele eilanden zijn altijd al trendy geweest met keukendesigns en zullen ook in de toekomst populair blijven vanwege de geraffineerde en luxe uitstraling. Hoewel dubbele lay-outs een dure toevoeging kunnen zijn, is het de moeite waard om te overwegen of het budget goed is. Dubbele configuraties zouden ten zeerste worden aanbevolen voor grote, open keukens en zouden zelfs als een essentieel onderdeel ervan kunnen worden beschouwd.

Handsfree ontwerp

De nieuwste design trends draaien om het idee van gemak en multitasking. Handloze ontwerpen bieden dit gemak en maken alle vormen van multitasking mogelijk met zijn vrij vloeiende ontwerp. De algehele look is vereenvoudigd met greeploze ontwerpen in keukens, waardoor een meer moderne en verfijnde sfeer in de kamer ontstaat. Daarnaast verschuift een groot deel van de aandacht naar hoogwaardige details van de kasten vanwege de greeploze ontwerpen. Daarom zijn greeploze ontwerpen populair en trendy voor keukens vanwege hun elegante karakter en zijn ze redelijk budgetvriendelijk.

Picture Perfect Pantry’s

Pantry’s zijn altijd een nietje geweest in keukens vanwege hun grote gemak en hun bijdrage aan de algehele look van een keuken. Het is dus geen verrassing dat pantry’s tot op de dag van vandaag trendy zijn in keukens, zoals aangrenzende eet- of woonruimtes. Pantry’s zorgen voor een organisatie, zodat voedsel en goederen niet verspreid in een keuken hoeven te blijven, zodat de keuken er altijd fris en netjes uit kan zien, terwijl er ook een plek is om alle noodzakelijke items en gadgets op te bergen voor functionaliteit die in een keuken wordt gebruikt. Door pantry’s worden wandkasten overbodig, dus veel van de wanden kunnen vrij gemaakt worden om de keuken te personaliseren.

Voorraadkasten voor kleine keukens

Slimme en handige opbergers zijn altijd trendy geweest en zullen dat ook blijven. De bruikbaarheid en het gemak die het biedt, zijn te goed om ooit te verouderen. Voor mensen met een minder ruime keuken is handige opberging cruciaal om efficiënt gebruik te kunnen maken van de beschikbare ruimte in de kamer. Rommel kan worden voorkomen en de nieuwe trend kan minder worden gerealiseerd. Velen gebruiken deze keuken opslagoplossingen zelfs als een manier om hun kantoorbenodigdheden op te potten terwijl ze op afstand vanuit huis werken.
Bron: Keukenloods

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *