Taarten workshop met groepen

Taart is feest! Dat weet ieder kind. Een taart maken is minstens net zo’n groot feest als een taart opeten. Het is heerlijk om te werken met verse ingrediënten en er een heerlijke taart mee te bakken. Ten slotte het opbouwen en versieren van de taart en als kers op de taart mag je de taart uiteraard zelf opeten of cadeau doen aan iemand. 

Taarten zijn er in allerlei soorten en maten. Denk eens aan een verjaardagstaart, karamelslof, lemon cheesecake, of schuimtaart. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook in het geval van bijzondere diëten of allergieën is het mogelijk om heerlijke taarten te maken. 

Workshop taarten maken

Tijdens een workshop taarten maken combineert je de kennis van een chef of patissier met je eigen smaak en creativiteit. Tijdens een workshop vertellen de chefs u van alles over de verschillende verse ingrediënten en de oorsprong ervan, zij helpen u tevens met het voorbereiden en bereiden van de taarten. Ze geven je tips en tricks zodat je taarten smaakvoller en mooier op het schoteltje terecht komen. 

Gezellig met groepen

Een workshop taarten maken is leuk voor allerlei soorten groepen. Van een kinderfeestje tot vrijgezellenfeest en van bedrijfsuitje tot vriendweekend. 

In de kookstudio of op locatie

Je kunt een workshop taarten maken natuurlijk in een professionele kookstudio doen. Je hebt dan alle ruimte en de best mogelijke omgeving en horeca apparatuur tot je beschikking. Toch kiezen steeds meer mensen voor een taart workshop op locatie. Erg leuk tijdens een uitje om tussendoor een taart te bakken bij iemand in de tuin of op een nog exotischer locatie. Specialistische aanbieders hebben de mogelijkheid om met een mobiele keuken op nagenoeg iedere locatie te komen bakken. Kortom heb je binnenkort wat te vieren en is taarten bakken (en eten) helemaal jouw ding. Maak er dan een leuk uitje van en kies voor een workshop taarten bakken met jouw vrienden, familie of collega’s.